• TOOGOOD IS ONLINE!

    Eigenlijk en eindelijk is het zover, de lancering van de langverwachte TOOGOOD website

  • De eerste felicitaties

    Obama: " Yes, you can" Nike: "you can do it".Ghandi: " oohnee die is er niet". Steve Jobs: "Wow and you have a PC". Saar vds:" Die gasten hebben gelijk".

about

ME

Toogood is ontsproten uit mijn brein, het brein van Michael Jaarsveld. Sinds 2000 werk ik als total designer, een term die ik zelf in het leven heb geroepen voor de dingen die ik doe. Na mijn studie (Mixed Media) aan de Willem de Kooning Academie kwam ik erachter dat vormgeving eigenlijk in elke branche wel toe te passen is, als je maar goed kijkt en de techniek beheerst. Een vorm van multimediaal denken waarin je in staat moet zijn om de opdracht en de opdrachtgever niet uit het oog te verliezen en tegelijkertijd respect te tonen voor het materiaal waar mee je werkt.

DO

Naast mijn werk als fotograaf voor onder andere NL10, Partyflock en Air magazine houd ik me bezig met grafisch ontwerpen van partyflyers, wenskaarten en leg ik de basis voor wat je een visuele identiteit kan noemen, oftewel een ‘huisstijl’. Daarnaast ontwerp ik tuinen en leg ze aan of besteed dat uit. Maar dat is mijn andere bedrijf: Doogood.

DONE

Street hairstyle award - Maken van de prijzen voor TMF voor de televisie uitreiking [2006] - Happymesscreëren van een huisstijl in samenwerking met de opdrachtgever [2008] – Rat Race goede doel Sophia kinderziekenhuisVeiling van een aantal schilderijen en foto’s, werken die ook geveild werden waren van o.a Karel Appel en………[2007] – NaturalisPrepareren van de 18 meter hoge Camarasaurus en ontwikkelen van het fotoboek Supremus [1998] – Air MagazineGeestelijk vader, fotograaf, schrijver, illustrator [2010] – Zwervend bestaanFotoserie over zwervers in Rotterdam, voor de gemeente Rotterdam en N.F.I [1999] – Nieuwe LuxorMuurschildering als assistent van Malinowski [2002]